perjantai 17. lokakuuta 2014

New fabulous hairstyles that fit for the gym? Niin varmaan!


Tällä hetkellä myrskyävään fitness- ja salitreenitrendiin liittyy vahvasti myös fyffen kääriminen erilaisten muotituotteiden, kuten vaatteiden, asusteiden ja hiustuotteiden keinoilla. Naisten (huom. NAISTEN) urheilulehdissä annetaan uusimmat meikkivinkit urheilullisen naisen arkeen, kerrotaan mitkä ovat ne uusimmat must-have-tuotteet sekä kuumimmat liikuntatrendit. Yksi kirjoittajan mieltä piinaava osuus naistenFITNESSlehdissä on hiusosio: näin teet uuden trendikkään salikampauksen. Siis mitä?! Pitääkö naisten salillakin näyttää nykyään kauniilta ja trendikkäältä? Enpä ole miesten vastaavista lehdistä koskaan lukenut vaatevinkkejä (paitsi teknisten ominaisuuksien ja mainosten osalta) saati sitten juttuja hiustenlaitosta. No myönnetään, naiset tykkäävät pynttäytyä, mutta että oikein salikampauskin pitäisi tehdä - ja vielä trendikäs? Hmm.. itseensä panostava nainen on hyvinvoiva nainen vai miten se nyt menikään.

Kun hieman googletin itselle hiustrendi-inspiraatiota kuntosalitreeneihin, bittiavaruudesta tarjottiin mm. seuraavanlaisia luomuksia:













Onhan nuo kauniita ja hienoja kampauksia. Mutta minullako aikaa näpräillä tuommosia salille? Ai minäkö muka osaisin?






Ensinnäkin, mun hiukset ovat paksut ja muistuttavat ominaisuuksiltaan ennemmin karkeakarvaisen mäyräkoiran turkin ja hevosen harjan risteytystä. Minun hiuksilla on oma tahto ja aina, kun herään ja nousen sängystä ylös, päässäni on 49 eri jakausta. Kolmanneksi ne ovat niin hemmetin paksut, että kun teen yhden letin, siihen menee 30 minuuttia ja letin mahtava pituus on jotain 7 cm ja ympärysmitta 15 cm... Neljänneksi en osaa tehdä niille yhtään mitään. Hiukset joko sojottavat eri suuntaan tai sitten leijailevat sähköisenä ja päänmyötäisinä kohti suuta. Jos jotain mahtavaa yrittäisinkin tehdä, minun pitäisi herätä jo aamukuudelta, jotta ehtisin illalla kahdeksalta salille. Ja sitten kun vielä mietitään, että salille - hikisiin treeneihin- pitäisi alkaa väkertämään jotain kampausta, ajatus alkaa tuntua melkoisen turhalta. Mun hiuksethan räjähtävät treenin päätteeksi ihmeelliseksi linnunpesäksi. Netti ja naistenlehdet ovat pullollaan "easy gym hairstyles"-ohjeita, joista en ainakaan minä ymmärrä yhtään mitään. Ai helppoa ja vaivatonta? P#skanmarjat!

Perkele! Salille mennään treenaamaan! Tässä näytän teille mikä oikein mun fakin fitness-hairstyle on :D Tässä tulee kuvalliset ohjeet step by step:




En tiedä yhtään, mitä minun pitäisi tämän hiusangstini kanssa tehdä. Sen siitä saa, kun jätti teini-iässä Demi-lehdet lukematta. Ehkäpä minun pitäisi tilata Demi-lehti ja alkaa opettelemaan hiustenlaittoa. Tai sitten vain tyydyn siihen, että minulle itse treeni ja kehittyminen on vielä paljon tärkeämpää kuin pynttäytyminen salia varten. Tai sitten vain tarvitsen ammattiauttajaa: palkataan personal hair-do-trainer. :D

Kaikki respectit vaan niille naisille, jotka jaksavat panostaa ja pynttäytyä salillekin. Mutta onko pynttäytyminen salitreenejä varten turhaa, vai antaako se motivaatiota ja innostusta treenejä varten? Vai tuodaanko "salitrendeillä" vain naisia koskevat ulkonäköpaineet myös kuntosalille asti? Olisi mukava kuulla tästä näkemyksiä.

Tämän avautumisen jälkeen tein itselle letin. Osa hiuksista jäi matkasta pois ja irtokarvoja sojottaa sieltä täältä. On tämä naisena oleminen vaikeeta. Oikeasti.

Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua, nyt menen purkamaan tämän onnettoman letin :D

// J

4 kommenttia:

  1. Ei kerrassaan, tää sai mut vähän nauramaan. :) Hehe, mun salikampaus on just se, että hiukset joko "sotkunutturalle" tai muuten pikaisesti kaikki vaan pompulalle. Täytyy sanoa, että salille en kyllä lähde mitään hienoja kampauksia näytteleen. Mutta.. Kylläpä salilla näkyy silti niitäkin, kenellä on meikit naamalla ja hiukset viimeistä hiusta myöten ojennuksessa. Miten siinä kehtaa edes hikoilla?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siinä uskottavuus ainakin mun kohdalla ropisis, jos menisin naama täyteen tällättynä salille :D Vai pitäiskö kerrankin repäistä ja laittaa oikein kunnon sotamaalit naamalle? ;)

      Kiitos kommentista ja mukavaa loppusyksyä :)

      Poista
  2. Itse aloitin salilla käymisen pari viikkoa sitten ja hämmästyin kun siellä ei ollut parhaimmissaan treenaavia, meikkaavia ja vielä hiuksiaankin laittavia naisia. PLUS että keho on täyttä lihasta ;) Some ja lehdet on saanut minulle ihan erilaisen mielikuvan. Tavallisetkin ihmiset voi käydä salilla :) HYVÄ NIIN!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin sanoa, että salilla käyminen on varmasti yksi parhaimmista päätöksistä mitä voi tehdä. Mutta kannattaa olla varovainen, sillä saleilu voi viedä mennessään ;) Somella ja lehdillä on kyllä ihmeellinen vaikutus ennakkokäsitysten syntymisessä. Onneksi salilla on niin monenmoista kävijää, että ei muuta kuin sekaan vaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)